''De Transformatiecoach opleiding heeft mijn leven veranderd!'' - Baydir Hoefsmit
arrow_drop_up arrow_drop_down
28 april 2019 

''De Transformatiecoach opleiding heeft mijn leven veranderd!'' - Baydir Hoefsmit

Zou jij graag mensen willen helpen, en wil je hier meer mee doen?

Misschien zelfs je vak van maken?

Daar stond ik dan, één jaar geleden. Op de Veluwe. Herstellende van mijn burn-out en depressie, bang en onzeker, aan de start van een avontuur welke een fundering heeft gelegd voor alles wat ik daarna heb gedaan.

De laatste tijd krijg ik steeds meer verzoeken binnen van: “Baydir, je bent met zulke mooie dingen bezig. Zouden we kunnen bellen of een drankje kunnen doen? Ik wil ook graag mensen helpen, en ik ben heel benieuwd welke opleiding je gedaan hebt en hoe je nu zo ver bent gekomen.”

Ik heb het afgelopen jaar meerdere trainingen, workshops en opleidingen gevolgd. Uiteraard hebben ze allemaal bijgedragen aan mijn ontwikkeling, alleen één ervan springt er voor mij toch wel tussenuit. En dat is de TansformatieCoach Opleiding van MathijsBos.com.

Waarom deze opleiding?

Praktijkervaring beats theorie. Natuurlijk komt er ook genoeg theorie voor in deze 5-daagse opleiding, alleen juist door elke keer weer een klein stapje te zetten, brak ik door angsten/belemmeringen heen die er al heel lang zaten, en gaf het mij meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Samen met een schitterende groep mensen, waarmee we nu nog steeds steun aan elkaar hebben.

“Maar Baydir, ik kan mij haast niet voorstellen dat je in 5 dagen echt een coach bent.”

Dat begrijp ik. Dat kon ik ook niet. Zeker omdat ik totaal geen vertrouwen had in mijzelf of mijn skills als coach. Alleen tijdens de 5 dagen besefte ik dat ik al heel lang mensen hielp, op MIJN manier. En juist door mijn eigen innerlijke wijsheid aan te spreken kwam het besef dat ik genoeg kennis en ervaring had om al stappen te zetten. Natuurlijk zijn bepaalde technieken en handvatten handig, welke ik ook mee kreeg. Alleen het gaat vooral om: “Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Dus laten we dat naar boven halen, NU een start maken, het gewoon doen, en stuur bij waar nodig.”

Bovendien gaat de opleiding/ondersteuning verder dan alleen de 5-daagse.

Alleen daar ga ik niet te veel over vertellen 😉

Zonder deze opleiding had ik de eerste, tweede, derde en vierde stap pas véél later gezet. Of misschien wel helemaal niet, want er was altijd wel een excuus te verzinnen om mijzelf klein te houden, niet zichtbaar te worden of niet te doen wat nodig was om vooruit te komen. Sinds dat moment is er een shift geweest in mij, is het balletje gaan rollen, ben ik stapjes gaan zetten en ben ik stapjes blijven zetten. Waar ik nog steeds elke dag dankbaar voor ben!

Dus, zou jij graag mensen willen helpen en wil je hier meer mee doen?

Wanneer je voelt dat het de tijd is om actie te ondernemen, dat jij jezelf wilt ontwikkelen, dat je helderheid wilt creëren in wie je wilt helpen, wat je dan zou kunnen doen, tools en handvatten meekrijgen en ook echt snel praktijk ervaring wilt opdoen, dan raad ik de TransformatieCoach Opleiding 100% aan.

It changed my life. And it will change yours.🙏

Baydir.

Dit bericht is geschreven door Baydir Hoefsmit op zijn persoonlijke facebookpagina. 
Baydir, heeft in April in 2018 de opleiding gedaan en is nu volle bak aan de slag om andere mensen te helpen met zijn passie. 

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Nancy Minnen

Door

Nancy Minnen

op 6 June 2019

Transformatie weekend, was onvergetelijk, zo mooi, zo verbindend, zo uitdagend. Is voor iedereen echt aan te raden. Nadien wordt het allemaal zichtbaarder. Ik weet door 4 daagse dat het kan. Ga doorzetten dagelijks dat ik in die staat van zijn kom zodat ik kan creëren ook mensen begeleiden in de natuur met of zonder dieren. Zien we wel.

Reactie plaatsen