Hoe zou het zijn om elke dag je waarheid te leven?
05 januari 2020 

Hoe zou het zijn om elke dag je waarheid te leven?

Gisteravond had ik een geweldige avond vol dans, zang en expressie. Een avond waar de energie nog tot in de laatste uurtjes sky high was.

Dat heeft allemaal te maken met vrij leven. Jezelf volledig toestemming te geven om in het moment, met alles wat er is en wat er niet is, te zijn en om vanuit daar te expressen. Om vanuit daar in te tunen op je enthousiasme en de energie door je heen te laten stromen. Om jezelf toestemming te geven om te zijn wie je bent. Volledig open naar jezelf, naar de wereld, naar de mensen om je heen.

Hoe zou het voor jou zijn om elke dag te ervaren…

… dat je echt van jezelf houdt
… dat je dankbaar bent voor het leven
… dat je echt de creator bent van jouw realiteit
… dat het leven door je heen stroomt
… dat je zelfvertrouwen hebt
… dat je ontspanning voelt, zelfs als het even spannend is

Hoe zou het zijn als je echt jezelf bent? Hoe zou het zijn als je elke dag je ware zelf leeft?

Hoe zou het zijn als jouw dagen zijn gevuld met dankbaarheid, geluk, , expressie, vitaliteit, liefde, energie en al het moois dat er door jou heen wil stromen? Hoe zou het zijn als je elke dag leeft zonder handrem?

Ik kan je vertellen dat die realiteit dichterbij is dan je op dit moment misschien denkt. Alles waar jij naar verlangt ligt al ergens verborgen in jouw bubbel van bewust zijn. Het wil gezien worden, omarmt worden en geleefd worden door jou.

Om dit te kunnen realiseren heb je bereid te zijn om alles wat hier niet aan bijdraagt, wat jou geen maximale energie geeft, wat jou niet helpt, wat jou niet meer dient stapje voor stapje liefdevol los te laten.

Ik wil je daarbij helpen. Ik wil jou ondersteunen. Uiteindelijk ga ik het niet doen, je gaat het zelf doen. Alles wat je nodig hebt zit al in jou.

Jij weet ergens diep van binnen al…
… wat wel goed voor je is en wat niet.
… waar je maximale energie van krijgt en waar dat even iets minder is
… welke mensen jou maximaal omhoog liften en welke niet

Misschien kun je dat op dit moment even niet zo helder zien. Dan komt dan enkel omdat het leven en de mind heel veel ruis bevat. Je bent dan verblind geraakt door je eigen gecreëerde illusie. Maar besef jezelf dat daar achter helderheid zit en dat wil gezien worden door jou.
Ik wil je daar bij helpen. Dat is waarvoor ik nu leef. Ik heb zelf een ontzettend intens pad af moeten leggen om te komen waar ik nu ben. De afgelopen 10 jaar heb ik hier naar toe geleefd. Ik heb er naar toegeleefd om dit nu zelf te ervaren en om dit nu met jou te kunnen delen.

Ik heb heel veel werk moeten doen. Ik heb heel veel mogen leren op allerlei verschillende vlakken. Dat was allemaal nodig om uiteindelijk nu tot deze kern te komen.

Dit was nodig om tot een programma te komen, om tot een stappenplan te komen, om tot een levenswijze te komen, om tot een diepere overtuiging te komen zodat ik nu echt kan zeggen…

‘Ik leef vrij’

Ik gun het jou dat jij ook kunt zeggen ‘ik leef vrij’

Er zit heel veel in die 3 woorden. Want er is een groot verschil tussen ‘het ikje’, wie je denkt dat je bent en de ‘ik’, wie je werkelijk bent.

Daarom heb ik het ik leef vrij programma voor jou gecreëerd.

Waar het overgaat in dit programma is dat wie je denkt dat je bent eigenlijk in verbinding is met wie je werkelijk bent. Je ego ‘je mindmade self’ is een instrument van je ware zelf.

Ik geloof dat je hier op aarde bent om uiteindelijk terug te keren naar die waarheid. Naar jouw authentieke, ware, mooiste, geweldigste zelf. Jij bent een unieke expressie van het oneindige in de tijdelijke verschijning van een mens. Je bent uniek en perfect, precies zoals je bent met alles wat er is en wat er niet is.

Je mag terugkeren naar je authentieke zelf. Daar waar je…
… volledig vrij bent
… op jouw hoogste vibratie leeft
… jouw verlangens door je heen laat manifesteren

Daar waar het leven echt amazing is. En niet alleen op sommige moment of alleen in het weekend maar elke dag opnieuw.

Dat is waar ik jou voor uit wil nodigen.

Ik wil je uitnodigen voor het vernieuwde ik leef vrij programma. Je kunt dit programma volgen in 2 fases. Het is aan ons samen om te gaan voelen in welke fase je nu zit en wat er klopt.

Fase 1- Initiatiefase
Voor iedereen die verlangt naar een vrij leven
Stap voor stap naar de meest inspirerende versie van jou
7 weekse online journey
Wekelijkse live call waarin we dieper in de materie duiken

Fase 2 – Transformatiefase
Voor mensen die al heel veel hebben gedaan aan persoonlijke ontwikkeling
Voor mensen die klaar zijn om voor een complete identiteit shift te gaan
Een kleine groep
Alleen toegang als je door de persoonlijke screening komt
7 weekse online journey
Wekelijkse coaching waar we samen veel dieper in de materie duiken
3 transformerende live dagen

Door het ik leef vrij programma ga je nog meer zien, voelen en geloven wat jou energie geeft. Hiervoor zijn universele waarheden. Er zijn dingen die voor ons allemaal goed zijn maar het gaat ook over wat past bij jou.
Je gaat nog meer zien, voelen en geloven dat jij de creator bent van jouw leven en dat je ook weet en ziet hoe je dat elke dag opnieuw kunt toepassen.

Jij gaat de handrem van je leven afhalen en je gaat alles liefdevol loslaten wat jou niet meer dient. Alles wat je niet helpt om elke dag vrij te leven in verbinding met je ware zelf.

Je gaat connectie maken met jouw kompas, met jouw intuïtie omdat jouw gevoel je precies verteld of je in lijn leeft met jouw authentieke zelf of niet. Op het moment dat het goed voelt en het goed voor je is op lange termijn dan weet je dat je in lijn bent met je authentieke zelf. En wanneer dat niet zo is dan weet je dat je met je mind, fysiek of spiritueel van jouw pad af bent. Je gaat al die ruis weghalen en helderheid creëren. Je gaat leren hoe je naar jouw kompas kunt luisteren in elk moment. Je gaat leren hoe jij de juiste keuzes kunt maken die er nog meer voor gaan zorgen dat jij je ware zelf leeft.

Je gaat uiteindelijk een master zijn in manifesteren. Je gaat leren om elke dag opnieuw verbinding te maken met jouw spirit. Je gaat leren om te verbinden met jouw verlangens en je gaat leren om die verlangens te transformeren naar het fysieke.

Uiteindelijk ga je voelen, geloven, weten en zeggen: ‘Ik leef vrij’

Ik doe in elk moment…
… wat ik wil
… waar ik dat wil
… wanneer ik dat wil
… met wie ik dat wil

Ik nodig je uit om 2020 in te gaan met volledige vrijheid.

Je hoort nu…
… de tijd van je leven te hebben.
… jouw dromen te manifesteren.
… zoveel energie te hebben.
… verbinding te zijn met je lijf.
… te lachen naar het leven en het leven hoort naar jou te lachen.
… vrij te zijn

Dat is waar je voor wordt uitgenodigd in elk moment en dat is waar dit programma jou maximaal bij gaat helpen.

Gun jezelf vrijheid, liefde, dankbaarheid en geluk.

Gun jezelf een volledig vrij leven.

Gun jezelf dit cadeau

De officiële uitnodiging zal spoedig volgen.

”Shift je identiteit, Master je realiteit”

Mathijs

P.S. Heb je nog geen kaartje voor 11:1 ? Reserveer dan nu 1 van de laatste tickets via: https://mathijsbos.com/transformatie-event/
PPS. Als je op de betaalpagina de kortingscode VRIJEVOGEL gebruikt dan verspringt de prijs van 111 naar 99 euro.

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Reactie plaatsen