Je bent niet alleen

Waar het allemaal begon

Misschien herken je het wel, dat er een bepaalde plek is die heel veel voor je betekent.

Voor mij is dat een speciaal plekje op de Veluwe. Dit is voor mij zo’n speciale plek omdat ik hier eigenlijk al mijn hele leven kom. Als klein jongetje heb ik hier leren lopen, ik heb hier leren fietsen, ik heb hier leren zwemmen. Alles heb ik hier geleerd.

Nu is het een plek waar ik graag heen ga als ik weer even de rust wil vinden in mezelf. Dan ben ik even niet verbonden met alles van buitenaf zoals mensen, geluiden, facebook berichten, updates, mails. Dan sta ik even alleen maar in verbinding met mezelf.

 

Wie ben ik werkelijk?

Ik ben liefde. Ik geloof ook dat dat is wat ik hier te doen heb in dit leven. Het delen van liefde.
Naast liefde ben ik ook gewoon mens en dat betekent dat ik niet 24/7 mega energiek ben.

 

Ik ben een heel positief en enthousiast persoon maar ook ik heb wel eens een dipje.
Het grote verschil met vroeger is dat ik heb geleerd om juist van die dipjes te houden. Voor mij is het een signaal om te gaan voelen.


Vragen die ik mezelf dan bijvoorbeeld stel zijn:

‘’Waarom is dit dipje er? Wat wil het mij vertellen? ‘’


Bijna dood om te kunnen leven

In 2014 had ik een bijna dood ervaring. En daar heb ik mijn belangrijkste les geleerd.

‘’ Laat het beeld los van wie je denkt dat je moet zijn en omarm wie je werkelijk bent.’’


Tijdens die bijna dood ervaring viel het kwartje en besloot ik dat ik zou gaan doen wat mij echt gelukkig maakt. Ik ging doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Ik wilde mensen helpen met al die struggles die ik zelf heb doorleeft:

  • Geen goede gezondheid
  • Weinig energie
  • Een laag zelfbeeld
  • Verslavingsgedrag
  • En andere struggles

Ik ben naar de zandvlakte gegaan. Het voor mij speciale plekje op de Veluwe. De plek waar ik als klein jongetje al kwam. Ik ben gaan zitten, ik heb mijn ogen gesloten en ik ben gaan voelen.

Ik zag een grote groep mensen op die zandvlakte. Ik zag ons samen zitten en iedereen deelde zijn of haar verhaal.  Ik zag mensen met echte struggles maar tegelijkertijd ook met een verlangen.

Helen door te delen

Ik deel mijn verhaal vanuit kwetsbaarheid waarin ik laat zien dat ook ik niet perfect ben. Op die manier nodig ik anderen uit om zichzelf weer te gaan accepteren. Zodat ze zichzelf uiteindelijk weer gaan waarderen voor wie ze werkelijk zijn.

Het zijn juist jouw struggles die jou jou maken. Het is jouw verhaal dat jou echt uniek maakt.

Je kunt er van leren zodat jij echt kunt groeien naar jouw mooiste zelf.

Mijn wens voor jou

Wat ik je heel graag zou willen zeggen is:

‘’ Je bent niet alleen.’’

We hebben allemaal onze angsten, onze onzekerheden, onze struggles en onhandige gedragingen. Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.

Durf jezelf te zijn. Open je hart. Ga vaker de natuur in, naar een plek waar jij rust en stilte ervaart. Luister naar jezelf. Luister naar wat echt belangrijk is voor jou . Vertrouw op dat gevoel en durf stappen te zetten.

Durf open te zijn.

Durf kwetsbaar te zijn.

Maar vooral…

 

‘’ Durf jezelf te zijn’’

Als je het moeilijk vindt, vraag om hulp want je bent niet alleen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wat ik je vanuit mijn hart gun is om sowieso 1 keer in je leven dit transformatie weekend op de veluwe mee te maken. 

‘’ Neem geen genoegen met minder dan je werkelijk waard bent.

Liefs,
Mathijs

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Nanske Min
Door

Nanske Min

op 11 Jun 2019

Transformatie weekend. Hoe het voor mij was, het was onbeschrijfelijk geweest. Zo mooi, zo diepgaand, zo krachtig, zo verbindend. Dankbaar voor de inzichten die ik tijdens de reis heb mogen zien. Zo dankbaar dat ik de kans gekregen heb om het mee te maken. T was het beste verjaardagscadeau ooit voor mezelf. Ik kan het alleen maar aanraden om het zeker mee te maken, als je veranderingen in je leven wilt hoe klein of hoe groot die ook zijn. Liefdevolle groetjes, Nanske

Barbara
Door

Barbara

op 11 Jun 2019

Het transformatie weekend heeft mij zoveel inzichten gegeven en ik heb voor het eerst liefde gevoeld voor mijzelf. Zo enorm veel geleerd in korte tijd. Bizar, wat je , als je echt wilt kan bereiken in zo’n weekend! Ik ben liefde en heb zoveel te geven. Ook nog heel veel te leren, je bent nooit klaar. Ik voel me soms nog steeds alleen omdat mijn thema nu ik de liefde heb gevonden ‘zichtbaarheid en helderheid ‘ is. Maar wat heeft Mathijs een hoop in werking gezet. Me-ga dankbaar❤️🙏heel veel liefs Barbara

Reactie plaatsen