Je doet teveel alleen!

Het is zaterdag 16 maart, de dag van het Free Your Self event.

En ik was leeg!

Mijn lichaam was moe en mijn hoofd te vol. 

Ik wil dat jij meer verbinding maakt met jezelf en anderen!

De reden dat ik het Free Your Self Event organiseerde is omdat ik om me heen continu het tegenovergestelde van vrijheid zie.

Ik zie overal mensen die gestresst zijn.

Ik zie overal mensen die afgeleid zijn.

Ik zie overal mensen met hun neus in hun telefoon, met alles en iedereen willen connecten, maar hierdoor vrij vaak best eenzaam zijn.

Ik zie overal mensen die ongelukkig zijn, moe zijn, aan het haasten zijn en geen tijd hebben voor elkaar.

Dit moet toch anders kunnen?

Zoals je misschien weet organiseer ik ongeveer 3 keer per jaar een geweldige transformatie reis naar Bali. En dat is niet voor niks!

Ten eerste merk ik zelf elke keer weer dat ik er echt aan toe ben om even weg te gaan van alles en iedereen door alle dagelijkse drukte en overvloed aan prikkels. En ten tweede omdat ik niet de enige die hier last van heeft.

Ik zal heel eerlijk zijn dat het vandaag de dag best een flink uitdaging is om bij jezelf te blijven en alleen te doen wat jou echt gelukkig maakt.
Er is gewoon zoveel afleiding om ons heen!

De invloed van de mensen en je omgeving

Het kan ook anders! Elke keer als ik op Bali ben voel ik me met de dag relaxter en meer bij mezelf.
Hoe dit komt? Tuurlijk! Ik ben even helemaal weg van alles en neem ook bewust meer tijd om te ontspannen…

Maar wat ook een enorme invloed heeft is hoe de mensen daar met elkaar leven.
En met ‘daar’ bedoel ik dan vooral even de omgeving van Ubud, waar ik heel graag kom.

Enkele grote verschillen zijn;

Mensen zijn veel meer met elkaar i.p.v. alleen.
Mensen zijn veel meer op avontuur en ontdekking i.p.v. veel op dezelfde plek tussen 4 muren zijn.
Mensen zijn veel meer open i.p.v. gesloten.
Mensen zijn veel behulpzamer naar elkaar i.p.v. ikke ikke ikke.
Mensen zijn veel meer face to face aan het communiceren i.p.v. aan het staren, swipen en liken op die telefoon.

En met ‘mensen’ bedoel ik nu dan ook vooral mezelf.

Wat een groot verschil in levenskwaliteit als je continu nieuwe mensen ontmoet, nieuwe dingen doet, samen eet, sport etc..  en echt verbinding maakt!

 

Weet je wat? Ik haal Bali gewoon naar Nederland!

Dat is wat ik dacht toen ik besloot om het Free Your Self event te organiseren.
En het allerbelangrijkste doel was dan ook om mensen echt met zichzelf en elkaar te verbinden!

Ik zag het helemaal voor me…

Een grote groep mooie mensen die alles met elkaar in volledige vrijheid kunnen delen.

 

De basis elementen van de Transformatie week op Bali in 1 dag

”Oke Mathijs, wat wil je dan allemaal meegeven aan iedereen die komt naar het Free Your Self Event?”

Ik maakte het volgende lijstje;

  • Een prachtige locatie waar veel helende energie aanwezig is
  • Een ochtendritueel zoals we dan Bali doen inclusief beweging, meditatie en ademhalingsoefeningen
  • Een krachtige oefening om je hart te openen en al het oude los te laten
  • Een ademreis waar je de volledige verbinding maakt met jezelf en anderen
  • Een sacred ceremony om volledig in je lichaam te komen en je hart maximaal te openen
  • Een knaller van een afsluiter waar je je volledig vrij voelt en dit deelt met anderen
  • Ohja… en uiteraard VERBINDING, openheid, samen, liefde en gooood vibesss!

 

Als ik iets wil dan gaat het ook gebeuren!

Ik belde Ngurah Sudarma op en zei tegen hem. Hee, ik weet dat je nog nooit in Nederland bent geweest maar ik wil je uitnodigen om jouw kennis en ervaring te delen met de mensen. Toen ik er achteraan zei dat ik hem laat overvliegen, nederland ga laten zien en hier alles voor je regel, sprong hij een gat in de lucht. ”It’s a dream come true Mathijs” I will come to Holland and it’s gonna be amazing!”

 

Wie mag er nog meer niet ontbreken op deze helende reis van 1 dag?

De volgende naam die gelijk bij mij opkwam was Corona. Zij is de persoon die mij twee jaar geleden namelijk in Bali kennis heeft laten kennis maken met een prachtig ritueel. En ook zij reageerde gelijk suuuuper enthousiast op de uitnodiging.

 

Deze prachtige locatie is voorbestemd

Zo voelde het althans toen ik door een medewerker werd getipt over een prachtige kerk in Weesp. Ik bekeek de foto’s in de mail die zij mij doorstuurde en zag tot mijn verbazing dat de kerk is waarop ik op uitkijk als in de woonkamer zit en al 88 keer langs ben gelopen als ik naar de Albert Heijn ga.
Ik belde gelijk het nummer en de volgende dag had ik een afspraak voor een bezichtiging, WAUW, DIT IS WAT IK ZOCHT!

Tijd voor actie!

Ik weet wat ik wil doen, CHECK! Locatie, CHECK! De juiste mensen, CHECK!
Nu nog alleen de zaal vullen en gaan met die banaan!

Nou, was dit absoluut niet het eerste event wat ik organiseerde maar ik vergat een beetje hoeveel er daarnaast nog in mijn leven speelde.
Een snel groeiend bedrijf met lopende trainingen, opleidingen en trajecten. En daarnaast familie, vrienden, een gezin met een kleine op komst.

De les blijft zich herhalen totdat je hem leert

Yes, en wie niet luisteren wil moet maar voelen! Wil je weten welke belangrijke les ik te leren had?? Dit was de boodschap;

Mathijs, je doet te veel! En Mathijs, je doet te veel zelf!!

Want toen op 16 maart de deuren op gingen van de kerk en de mensen binnenstroomden voelde ik me leeg.

Ik had de weken ervoor veel te hard gewerkt om alles te regelen! En je raad het al; vooral zelf!

Nu achteraf ben ik alsnog super dankbaar voor wat we hebben neergezet en hoeveel moois er is gebeurd die dag bij alle mensen die er bij waren.

 

Free Your Self Event – The Next level!

Want dat het prachtig was, is een feit!! Meerdere keren ontroerd door alle prachtige verhalen van iedereen.
Na afloop vormde er zelfs een rij van mensen die ons persoonlijk kwamen bedanken en allemaal vroegen wanneer deze dag weer wordt georganiseerd omdat het zo bijzonder moois was. En hoe kapot ik ook was, mijn hart maakte een sprongetje.
Ngurah, Corona en ik keken elkaar en zeiden tegen elkaar… dit gaan we absoluut snel weer doen… maar dan wel The Next Level!
En jij gaat veel minder doen zelf doen in de hele organisatie van dit event Mathijs.

Agree!! De les is geleerd en het is tijd voor The Next level!

 

Ben jij er de volgende keer ook bij?

We hebben inmiddels een nieuwe datum in de agenda gezet, namelijk;

Zaterdag 21 september.

De datum is voor mij extra speciaal omdat het dan precies 5 jaar geleden is dat ik wakker werd geschud door mijn bijna doodervaring.
Om deze reden wil ik dit dat event echt mega bijzonder gaat worden.

Meer informatie volgt heel snel. Ben je er ook bij…..?

  

Veel liefs,
Ngurah, Corona, Marcel en Mathijs

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Linda de Wit
Door

Linda de Wit

op 08 Apr 2019

Ik ben bij het Free Yourself Event geweest en het was echt fantastisch. Ik heb kennis gemaakt met een aantal onderdelen die voor mij nieuw waren (yoga, ceremonies). De hele dag heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Ik heb mijn hart open gezet. Ik voelde mij zo ontzettend verbonden met mijzelf en de aanwezigen, dat was echt gaaf! En wat ook ontzettend prettig was, is dat ik nog een oud stukje pijn en verdriet heb losgelaten. Daardoor ben ik als persoon weer gegroeid, maar heb ik ook met mijn bedrijf stappen gezet die ik hiervoor niet kon of durfde te zetten. Echt een aanrader dus!

Britta
Door

Britta

op 08 Apr 2019

Ik ben bij het Free Yourself Festival geweest...wat een amazing plek! De energie was heel anders dan de eerste keer. Nog fijne, nog personelijker, puur, meer hart dan hoofd. Ik zelf mocht die dag ook een les beleven en vanuit daar had ik besloten om eerder weg te gaan. Wat totaal los stond van het event. Ik voelde achteraf wel dat ik iets gemist had...de ademoefening en de ceremonie...nu zou ik een andere keuzen maken...iwaarom omdat ik denk dat dot mij misschien nu wel bij het proces had geholpen. Ook was mijn keuze voor toen helemaal. Mathijs en zijn team hebben zo een bijzondere dag gecreëerd, zoveel liefde in alles wat er aanwezig was. Dat noem ik magie en ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Hij creëert een weg naar huis...naar jezelf, maar ook in het geheel met iedereen. De kwetsbaarheid en de moed on die te tonen maken het voor mij magisch. Dank je wel Mathijs en iedereen die er aan mee heeft gewerkt. Mooi voorbeeld, inspiratie en mens. 🙏❤🦋 AHO

Lotte Brundel
Door

Lotte Brundel

op 09 Apr 2019

Woorden geven aan een bijzondere ervaring. Hoe doe je dat? Het was een dag van zijn en ervaren. Met elkaar in verbinding komen, maar vooral met jezelf. Iedere keer voel ik zoveel gebeuren en sta ik weer verbaasd over wat er mag ontstaan. Ik kom letterlijk en figuurlijk lichter thuis! Alle aspecten worden aangeraakt en je doet het allemaal zelf! Heel dankbaar! Dankjewel Mathijs.

Irma
Door

Irma

op 09 Apr 2019

Het is voor mij een overweldigende ervaring geweest. Ik ging eigenlijk "in the blind" naar het event toe. Had me niet echt een idee wat de invulling was. Ik had daardoor ook geen verwachtingen . Daardoor ging ik overal totaal open in. Met als gevolg dat ik alles intens beleefd heb. Ik wist niet dat het mogelijk was om zo bij nieuwe dimensies van jezelf te komen. Best eng, maar vooral heel bijzonder en bevrijdend. En wat een mooie, fijne mensen heb ik mogen ontmoeten. Het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Dit was top.

Mayke
Door

Mayke

op 09 Apr 2019

Wat was dit een bijzondere dag. Vriendin van mij nodigde me uit voor dit event en ik ging er heen met de insteek, laten we eens zien wat het is. Van te voren had ik niet verwacht dat het zo een mooie reis voor mij begon. Het begon met het moment dat ik me niet alleen voelde. Daarna een fijne yoga les waarbij ik het gevoel was dat ik terug in Bali was, waardoor ik mezelf kon zijn. Hoe verder de dag vordert hoe meer ik open kom te staan als persoon, hoe meer bij mij los komt dat ik bewust niet eens mee droeg. En hierin werd ik heel fijn begeleid door iedereen om me heen. Wat een warmte en liefde was daar die dag. Het afgesloten met de cacao ceremonie waarbij ik nog meer struggels tegen kwam dan verwacht, maar niet voor weggerend door de begeleiden! Ik ben nu nog aan het nagenieten wat er allemaal is gebeurt en ben verder met mijn proces om weer terug te komen naar mezelf. Mathijs, Corona, Marcel en Ngurah, bedankt voor deze dag 🙏

Carmen
Door

Carmen

op 09 Apr 2019

Spontaan kocht ik last minute een kaartje. Iets in mij zei: dit event moet je gewoon bijwonen. De laatste tijd maak ik steeds vaker keuzes vanuit m’n hart en het Free Your Self event is daarom niet zonder reden op m’n pad gekomen. Sterker nog: dit was meant-to-be! Ik kan deze dag onmogelijk omschrijven, laat staan in enkele zinnen samenvatten, aangezien het voornamelijk gaat over ‘voelen, connecten, (zelf)liefde en dankbaarheid.’ Een deelname aan dit event was zo’n groot cadeau aan mezelf: een belevenis die je opnieuw kennis laat maken met jezelf, maar ook met anderen. De tijd vloog voorbij. Eindelijk even voelen, in plaats van denken. Eindelijk even me-time, maar ook connecten met tientallen anderen. Die verbinding met elkaar tijdens het Free Your Self event is een onbeschrijfelijke en tegelijkertijd onvergetelijke ervaring. I never felt so alive!

Karin
Door

Karin

op 10 Apr 2019

Het was een hele bijzondere dag. De vibe voelde geweldig verbindend. Hoewel ik twijfelde of ik zo blijven voor het avonddeel, ben ik heel blij dat ik gebleven ben. Yoga en de wijze lessen van Ngurah voelde vol liefde, hartopenend. Het ademen met Marcel was ook weer bijzonder, ademsessie zetten altijd zoveel in beweging bij mij. De cacaoceremonie met Corona en het vrije dansen voelde heel verbindend en spiritueel bevrijdend. Mathijs, jij kan dit als geen ander! Ook als het even niet helemaal ging zoals je gehoopt had. Ik voel je vibe, we delen dezelfde missie, onuitgesproken weten we dat van elkaar. De uitdaging om bij mezelf te blijven en doen wat me echt gelukkig maakt is de reden waarom ik me regelmatig verbindt door deel te nemen aan events. Wat jij vindt op Bali vindt ik o.a. in Andalucie. De les die ik mee genomen heb is dat straalangst achter heb gelaten, daar waar ik eerst nog twijfelde om open en spontaan te praten over mijn werk en levensmissie want ... ze zullen eens wat van me vinden ... voel ik me nu zonder angst vrij dat wel te doen en doe ik dat ook weer. Stappen om mijn praktijk weer te gaan voeren zijn gezet, ik heb me aangemeld om klankschalensoundhealing opleiding doen. [bucketlist dingetje] Mocht je meer hulp nodig hebben, ik kom je graag helpen als Host!

Daniela L
Door

Daniela L

op 10 Apr 2019

Dit event heeft me letterlijk meer zuurstof gegeven in mijn lichaam. Ik heb emoties los kunnen laten waar van ik niet eens wits dat ik daar mee rond liep.. Door deze ervaring ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar me zelf ..

Carola Warnders
Door

Carola Warnders

op 12 Apr 2019

Je raakte mij recht in het hart toen je de eerste x vertelde over je bijna dood ervaring. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Kreeg kippenvel en voelde een fijne energie ook toen ik met je praatte op het podium. Vond het mooi om daar de dag mee te beginnen toen ik met de buurvrouw het erover hadden waarom we naar het evenement gekomen waren. Ik bracht bijna het gevoel over en ging direct stralen dat was al heerlijk, moest de dag nog beginnen. Zat lekker vooraan en het was heerlijk warm in de kerk. Super fijn met gelijkgestemden, fijne sfeer en leuke opdrachten, naast het event lekker met je online programma aan de gang. Je verteld het met enthousiasme dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik die fijne energie weer volledig kan gaan doorvoeren en zo meer zelfvertrouwen en in mijn kracht ga staan en zo ook fijn mensen kan gaan coachen.

Reactie plaatsen