arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij elke dag doen waar je gelukkig van wordt

en ben jij dé persoon die echt het verschil wil gaan maken

in het leven van andere mensen?

"Ontdek in 12 weken wat je super tof vindt om te doen, wat jou uniek maakt en hoe je van jouw passie kunt leven"

LEES MEER OVER de Life changers opleiding

 

 • ''Het lukt me maar niet om echt te vertrouwen op mijn eigen kracht
  en te gaan doen wat ik diep van binnen wil''

  Ben jij een Life Changer
  en herken jij je hier in?

  ''Ik heb het verlangen om mijn hart te volgen en om de wereld een stukje mooier te maken met mijn unieke talenten''

  Mijn naam is Mathijs Bos en ik weet als geen ander dat je hart volgen misschien best wel spannend kan zijn. Want ondanks dat je voelt dat het echt tijd is voor verandering, voel je aan de andere kant misschien ook nog bepaalde mate van onzekerheid en heb je vragen zoals “kan ik dit wel”, “zitten ze wel op mij te wachten” en “ben ik wel goed genoeg”.


  Lees verder

  Herken jij je in 1 van de onderstaande punten? 


  1. Je voelt je soms onzeker en / of niet goed genoeg

  2. Je bent opzoek naar meer betekenis in je leven en vraagt je soms af 'is dit het nou?'

  3. Je denkt dat je nog veel zou moeten leren om de sprong te wagen

  4. Je bent vaak bezig geweest met wat anderen mogelijk van je denken
  5. Je wacht op het juiste moment (maar die lijkt nooit te komen) 
  6. Je weet wel dat je wilt veranderen maar het lukt je niet
  7. Je doet van alles maar voelt je aan het eind van de dag vaak leeg
  8. Je weet diep van binnen al wat je wilt maar je vraagt je af 'hoe dan?'

  Belangrijk om te beseffen; 

  ''Alles waar je naar verlangt bevindt zich aan de andere kant van angst.''

  Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om volledig vrij te leven. Als je dat nu nog niet ervaart komt dat slechts door het ontbreken van de juiste kennis, tools en/of ondersteuning. 

  En wat ik ook geloof is dat als jij datgene doet waar jij écht gelukkig van wordt, wij met elkaar het verschil kunnen maken en samen bij kunnen dragen aan een mooiere wereld die meer geluk ademt. 

  Besef jezelf dat voor alles een recept is en zodra je de ingredienten van het recept kent en deze op een handige manier toepast, is een volledig vrij leven veel dichterbij dan je denkt. 

  Het recept voor een volledig vrij leven heb ik voor jou vertaald in de Life Changers Opleiding. In deze Amazing Online Journey leg ik je alles stap voor stap uit en leer je op een praktische manier hoe jij jouw hart kunt volgen en hoe ook jij kunt gaan leven van jouw passie. 

  Als je mij vroeger kende, zou je weten dat ik het al spannend vond om 'hoi' op een verjaardag te zeggen

  Jarenlang heb ik mezelf onzeker en niet goed genoeg gevoeld. Ik verstopte me achter een masker en zodra het even spannend werd verdoofde ik mezelf met eten, drank en drugs.

  Als ik hier aan terugdenk besef ik me dat ik mezelf niet echt pijn wilde doen, maar ik deed het wel.

  En of het nou ging om een fit lijf, liefdevolle relatie(s) of werk waar ik super gelukkig van werd… ik wilde vaak het één, maar deed het ander.

  Keer op keer deed ik mezelf tekort, stopte ik mijn dromen weg en nam ik genoegen veel minder dan ik werkelijk waard was.

  Totdat ik in 2014 tijdens een bijna doodervaring mijn belangrijkste levensles tot nu toe leerde, namelijk;

  ''Laat het beeld los van wie je denkt dat je moet zijn
  en omarm wie je werkelijk bent''

  Ik besefte me dat ik mijn leven continu aan het vergelijken was met het leven anderen en daarom nooit toe kwam aan mijn eigen leven.  

  Ik besefte me dat het de hoogste tijd werd om eindelijk eens te gaan doen waar ík echt gelukkig van werd.

  Ik besloot mijn leven niet meer af te laten hangen van de onhandige stemmen in mijn hoofd, maar volgde mijn verlangen om anderen te gaan helpen als transformatiecoach!

  ''Met deze Life Changers opleiding leer ik je stap voor stap
  hoe jij van binnenuit kunt stralen en een amazing vrij leven creëert''

  12

  Life Changing weken

  50+

  Impactvolle video's

  100%

  Transformatie garantie

  1

  Officieel Life Changers certificaat

  LIFE CHANGER OPLEIDING

  Volledig 12-weeks coachings programma

  met persoonlijke begeleiding, stappenplannen én community

  Open je hart en ontdek je passie 

  De langste reis die we maken is die van ons hoofd naar ons hart. Om vrij te kunnen leven vanuit jouw passie heb je eerst te weten wie jij in de kern bent bent. Hoe goed ken je jezelf echt? wie ben jij echt?

  Haal de handrem van je leven en bevrijd je passie

  In week 3 en 4 van het programma reken je af met angst en haal je de handrem van jouw leven.  Vervolgens leer je om jouw passie op een handige manier over te brengen door krachtigste tools voor effectieve communicatie! Ben je klaar om jouw omgeving te laten zien wie jij echt bent?

  Deel jouw passie en leer hoe je magie creëert in jouw leven

  Alles wordt meer wanneer je het deelt, delen is tenslotte vermenigvuldigen. Je ontvangt praktische stappenplannen waarin je belangrijke kennis en tools eigen gaat maken om succesvol te worden in het delen van jouw passie en te verbinden met groepen mensen. 

  Wordt zichtbaar en ga staan voor wie je bent

  Het is tijd om te gaan staan voor jouw passie en te werken aan je zichtbaarheid. Je leert Next Level Marketing technieken anno 2019. In deze fase kun jij tevens, op basis van een hele krachtige theorie, aan jouw (potentiële) klanten vertellen wat jouw verhaal is, wie jij gaat helpen en welke verlangens je gaat vullen.

  Maak jouw volledige levensplan en leef het!

  Tijdens de opleiding heb je jouw volledige script voor jouw ultieme leven klaar staan. Je voelt veel meer zelfvertrouwen en je energie schiet door het dak! Je hebt nu niet alleen helder wie je bent en wat je wilt maar weet je ook hoe je dit gaat bereiken!

  Het is tijd om te stralen en de wereld om je heen mooier te maken

  Stel je eens voor dat er continu in mensen in de rij staan om met jou samen te werken. In deze laatste LIFE CHANGING fase ga je precies ontdekken wat hiervoor nodig is. Je leert de beste tools en skills om jouw eigen trainingen uit te verkopen zonder verkoperig te zijn. 

  Ben jij het volgende succes verhaal?

  F#cking dankbaar!

  Door jou en jouw programma ben ik veel zichtbaarder geworden en heb ik een hele nieuwe toffe groep Life Changers om mij heen! DOEN!!

  Liese van Lieses Lifestyle Coaching 

  The Next level!

  Door het programma heb ik veel meer helderheid gekregen in wat ik wel en niet moet doen om succesvol te zijn in wat ik doe. Kleine stappen, grote dingen! AANRADER!!

  Charrlotte van Charly's kitchen

  Ik ben begonnen!

  Wat ik heb beleefd en ervaren is zo mooi, dat gun ik iedereen! Ik ben weer AAN gegaan, gaan stralen, in mezelf gaan geloven en misschien wel het belangrijkste van alles: ik ben begonnen aan het waarmaken van mijn dromen!! WOW!!

  Christine van Andel Coaching

  ''Door de juiste actie wordt alles waar je naar verlangt werkelijkheid''

  ZO GAAN WE TE WERK

  Gedurende 3 maanden ontvang je elke maandag tot zaterdag een stap-voor-stap video met bijbehorende stappenplannen en checklists.
  Je weet op elk moment precies wat je moet doen om het maximale uit jezelf, jouw dag en jouw leven te halen. 

  Plus, je krijgt toegang tot onze compleet vernieuwde academy. Een community met een geweldige groep gelijkgestemde Life Changers die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. In deze groep krijg je altijd nieuwe suggesties en ideeën, waardoor je nog verder kan verbeteren. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. Je ervaart support en een enorm hoge gunfactor naar elkaar. 

  LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

  Ik wil hier graag helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Alleen Life Changers die, ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om anders te gaan doen zullen maximaal profiteren van deze unieke Life Changers Opleiding. Ik en mijn team doen er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden.

  Besef jezelf ook dat ik pas tevreden ben als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is waarom ik elke dag mijn bed uit spring en voor mij is jouw resultaat eindelijk alles!

  Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij deze opleiding en jouw leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij jouw leven en die van de mensen om jou heen in een relatief korte tijd naar de Next level weet te tillen!

  START PROGRAMMA 
  De nieuwe groep start op maandag 9 september 2019. 


  NIEUW:
  EXCLUSIEVE LIVE EDITIE MET 3 EXTRA LIVE DAGEN
  Deze keer heb je tevens de keuze om te kiezen voor een LIVE editie van de Life Changer opleiding.
  Naast de wekelijkse coachingscalls gaan we dan ook nog eens 3 keer live aan de slag met elkaar.

  Waar en wanneer zijn de live dagen? 
  Alle live dagen duren van 10:00-17:00
  Zaterdag 5 oktober (Energiefabriek, Amsterdam)

  Zaterdag 2 november (Energiefabriek, Amsterdam)
  Zaterdag 30 november (Energiefabriek, Amsterdam)


  Wanneer zijn de Live Coachingscalls met Mathijs? 
  Elke maandag van 19:00-19:50 uur voor de groep van de Live editie*
  Elke maandag van 20:00 - 20:50 uur voor de groep van de online editie*
  * Een voorwaarde voor deelname is dat je er in ieder geval 6 van 12 keer bij bent.
  Iedere sessie wordt tevens opgenomen zodat je niks mist. 


  INVESTERING ONLINE JOURNEY

  Je investering voor de ONLINE JOURNEY Life Changers opleiding is nu geen €1000,- maar slechts  €597,- incl. btw. (waarde 3000 euro +) .

  INCLUSIEF: 
  + 50 stap-voor-stap video’s met praktische oefeningen om volledig vrij te gaan leven
  Life changer werkboek 
  Life changer armbandje na slagen
  Life changer certificaat na slagen
  Toegang tot besloten Academy 
  Toegang tot alle bonusprogramma's t.w.v. 497 euro
  Toegang tot 12 wekelijkse coachingscalls met Mathijs t.w.v. 600 euro. 

  INVESTERING LIVE EDITIE

  Je investering voor de LIVE editie van de Life Changers opleiding is slechts €1000,- incl. btw. (waarde 3000 euro +)

  INCLUSIEF:
  Alles van de online journey 
  Extra: 3 Live dagen in Amsterdam

  Je krijgt hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je nodig hebt om volledig van jouw passie te gaan leven.
  Ook krijg je direct toegang tot de Life Changer Community.

  € 1000,-

  Life Changers Opleiding LIVE*

  ''De opleiding waarin je leert om elke dag datgene te doen waar jij gelukkig van wordt'' 

  * Voor deze super waardevolle live editie van de Life Changer opleiding bieden we slechts plek voor 12 nog 3 gemotiveerde toppers.

 • € 1000,-
  € 597,-

  Life Changers Opleiding

  ''De opleiding waarin je leert om elke dag datgene te doen waar jij gelukkig van wordt'' 

  * Voor deze super waardevolle online journey van de Life Changer opleiding bieden we slechts plek voor 12 nog 5 gemotiveerde toppers.

  Alvast de intro video zodat je nog meer zin hebt
  om je aan te melden voor de Life Changers Opleiding!

  Prachtig en super waardevolle opleiding! Ik kan deze opleiding echt van harte aanbevelen! Volg je gevoel en meld je aan! Ik ben zo ontzettend dankbaar en het heeft mijn leven veel meer diepgang, energie, liefde  en zingeving gegeven.
  Echt een Lifechanger!!! <3

  Britta May - SoulBlossom

  Zegt je gevoel dat je klaar bent om volledig vrij te gaan leven?