Master je realiteit in 3 stappen
30 december 2019 

Master je realiteit in 3 stappen

Het is op dit moment 30 december. De een na laatste dag van het jaar.

Ik voel zoveel dankbaarheid, liefde, overvloed, power, helderheid…en ik wil dat met je delen. Sterker nog, ik voel dat ik dat met je moet delen omdat ik weet dat er soms gewoon momenten zijn waarop je dat even niet voelt, nietwaar? 

Die momenten had ik ook dit jaar. Veel vaker dan goed voor me was. 

Ik wist dat…

… er veel meer in me zit dan ik er op dat moment uit haalde.
… ik mezelf vaak te kort deed.
… ik in onhandige patronen terecht kwam.
…  ik mijn energie naar beneden haalde.
… ik dingen deed die niet goed voor me zijn.

En toch was het een flinke uitdaging om mezelf daar los van te maken. Gelukkig wist ik door al mijn ervaring en al mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan dat dit weer goed zou komen. Ik had tijd voor mezelf te nemen en weer te integreren waarvan ik weet dat goed voor me is. 

Ik wil jou nu even de herinnering geven:

Jij bent amazing. Jij bent geweldig. Er zit zoveel potentieel in jou!

Jij bent hier niet op de wereld om…

… te lijden
… jezelf keer op keer naar beneden te halen

… genoegen te nemen met minder dan je werkelijk waard bent 

Ik geloof dat jij hier om de wereld bent om jouw authentieke zelf, je mooiste, geweldigste en meest energieke versie van jou te leven en ook met de wereld te delen.

Op dit moment hoor je de meest geweldige periode van je leven te hebben. En als dit op dit moment even niet zo is of al iets langer niet zo is dan is dat enkel feedback. Ik schrijf dit blog als reminder. Want diep van binnen weet je dat er meer in jou zit. 

Ik voel mijn steentje wil bijdragen door een brug te bouwen. De brug waar jij en heel veel mensen weer overheen kunnen lopen zodat je weer kunt verbinden met wat je al weet, met jouw waarheid.

Er is een uitspraak: ‘The guru is in you’

Jij weet diep vanbinnen wat je nodig hebt, wat goed voor je is en waar je gelukkig van wordt. 

Alleen soms vergeten we dit even door alles wat er om ons heen gebeurt.

Ik wil dit blog heel praktisch voor je maken en daarom ga ik een stappenplan met je delen dat jou gaat helpen om te creëren waar jij gelukkig van wordt. Jij bent de creator. En als je nu in een realiteit leeft waar je niet ultiem gelukkig van wordt ga dan terug naar start. 


Stap 1 – Verhoog je vibratie 

Wat je als eerste nodig hebt is dat je jouw vibratie gaat verhogen. Hierbij is de wet van aantrekkingskracht van toepassing. Je trekt aan wat je uitzendt. Dus op het moment dat je in een lagere vibratie bent dan trek je ook de dingen aan die daarbij horen. Je trekt de gedachten, de ideeën en de gedragingen aan die horen bij die vibratie. 

Bijvoorbeeld: 

In plaats van dat je …

… goed voor jezelf zorgt, maak je een keuze die niet zo goed voor je is.
… iets actiefs gaat doen, blijf je zitten
… iets liefdevols tegen je geliefden zegt, houd je je mond dicht

In elk moment vibreer je op een bepaalde vibratie. Ook als je je hier niet bewust van bent. Je bent hierop afgestemd en dit is ook wat je terug krijgt. Op het moment dat je iets hebt gecreëerd waar je niet ultiem gelukkig van wordt, begin dan bij de controle nemen over je vibratie. Als je ergens de controle over wilt nemen en kan nemen dan is dat wel je vibratie.

Op het moment dat je in een lagere staat van zijn bent gaan we vaak obsessief controle nemen over omstandigheden, mensen, dingen, financiën of je lijf. Het enige en het belangrijkste waar je echt controle over wilt hebben is je vibratie. Wat je uitzendt, trek je aan. 

Om je vibratie te verhogen heb je je bewustzijn te vergroten. Je hebt het nodig om af en toe even een moment voor jezelf te nemen. 

Ik wil je uitnodigen om elke dag te beginnen met het verhogen van je vibratie. Om jezelf elke dag de vraag te stellen: ‘Wat kan ik nu doen om mijn vibratie te verhogen?’ 

Een aantal voorbeelden van dingen die je kunt doen om je vibratie te verhogen zijn: 

  • Tijd nemen voor jezelf
  • Even bewust ademen 
  • Muziek opzetten die daar bij helpt
  • Het gebruik maken van een anker
  • Bepaalde geuren die jou helpen om weer naar het nu te komen
  • Verbinden met de natuur
  • Water drinken
  • Bewegen
  • Goed eten 
  • Je mind voorzien van informatie die je vibratie naar een hoger niveau brengt


Nadat je je vibratie hebt verhoogt wil je je niet verbinden met dat wat er nu is. Want dit heb je eerder gemanifesteerd en veelal onbewust automatisch in verbinding met onhandige patronen. Je wilt dit juist even los laten. ‘Negeer je omstandigheden’. Zie de omstandigheden maar laat je er niet door leiden, want dit is enkel het gevolg van wat je eerder hebt gecreëerd. Start elke dag met een nieuw canvas die je kunt inkleuren. 

Stap 2 – Verbind met je verlangen

Verbind met je verlangen. Je mooiste, grootste, geweldigste verlangens waar je soms niet eens meer bij komt. Omdat je maar doorrent met oogkleppen op en onbewust automatisch reageert op de dingen die je eerder hebt gecreëerd.

Negeer dat allemaal, zoom even uit. 

Op het moment dat je in een hoge vibratie bent stel jezelf dan de vraag: 

‘Wat zou echt helemaal geweldig zijn om te gaan manifesteren in mijn leven?’

Pak een boekje en ga schrijven. Zelfs als het nog heel vaag is. Daarmee maak je nieuwe verbindingen met je potentieel in plaats van met je programmering. 

Stel jezelf de vraag

Wat wil ik nog meer?
Wat wil ik nog meer?
Wat wil ik nog meer?


Schrijf dat op vanuit de verbeeldingskracht die je hebt.

Stel jezelf de vraag: 

Wat vind ik geweldig om te doen? Waar word ik enthousiast van? 

Hiermee stem je af op een hogere vibratie. Je stemt af op een versie van jou die ook bestaat. Daarmee ga je je verbinden.

Belangrijk om te kunnen verbinden met je verlangen is dat je het voor je ziet en dat je het voelt. Hier komt visualisatie bij kijken. 

Alles wat je kunt bedenken en voor je kunt zien bestaat. Dat is ook een versie van jou.
Zodra je het voor je kunt zien en je er beter door gaat voelen, weet je dat deze versie van jou meer waar is dan je huidige realiteit. Het is meer in lijn met je potentieel. 

Wat wil jij echt?

Stap 3 – integratie 

Naast dat je het voor je wilt zien en wilt voelen heb je het te zijn.

‘Ik ben mijn verlangen, ik leef mijn verlangen’

Op het moment dat je gaat doen wat matcht met die vibratie van je verlangen dan kan het niet anders het niet anders dan dat het universum die vibratie gaat matchen met een ervaring die aansluit bij je verlangen.

Omdat je automatisch… 

… Nee zegt tegen het oude

… Alles loslaat wat daar niet mee matcht 

En omdat je….
…. Gaat doen wat hoort bij de meest fantastische, energiekste, mooiste, geweldigste versie van jou. Waardoor je ook stap voor stap jouw gewenste realiteit gaat creëren 

Je bent de creator van jouw leven. Je bent de master van jouw realiteit. Gun jezelf dat. 

Maar er is meer…

Naast deze 3 stappen heb je jezelf ook de ruimte te geven om de oude realiteit los te gaan laten. 

Besef dat je op dit moment een programmering hebt. Of je het nou wilt of niet. 

Er zijn dingen geprogrammeerd in je mind die je niet helpen. 

Er zijn dingen in jouw lichaam geprogrammeerd die jou niet helpen naar die hoge vibratie. 

Er zitten blokkades.  

Het is belangrijk dat je dit gaat loslaten. 

Je hebt je mind opnieuw te programmeren, je hebt lichaam opnieuw te programmeren en daarvoor heb je echt helingswerk te doen. 

Je hebt voorbij je comfortzone te gaan, je hebt je angsten aan te kijken en je hebt ook echt in het oncomfortabele aan de slag te gaan. 

En dat kan zeker op een veilige en liefdevolle manier. 

Als je voelt, weet en begrijpt wat ik nu zeg maar je leeft nog niet volledig vrij, dan komt dit vaak doordat je nog iets belichaamt wat niet resoneert met die hoge vibratie. Daar heb je werk voor te doen. 

Ik wil je hierbij helpen. 

Ik wil je niet alleen inspireren en je mind voorzien van handige informatie in plaats van alles wat niet helpt maar ik wil je ook helpen bij het helingswerk.

En dat is cruciaal als je echt naar de next level van jou wilt.

Ik wil je uitnodigen om op 11-01 om 11:11 naar het transformatie event te komen. 


Door erbij te zijn ga je automatisch je bewustzijn verhogen. Je gaat jezelf voorzien van nieuwe en//of handigere overtuigingen die matchen bij de vibratie die je wilt belichamen. 

Daarnaast gaan we aan de slag met lichaamswerk. 

Dit is liefdevol en veilig. Ik heb een geweldig liefdevol team geregeld die je hierbij gaat helpen en ondersteunen. 

Je gaat stappen zetten om echt weer te verbinden met die mooiste versie van jou die bestaat. 

We gaan een vibratie creëren waarbij je automatisch het oude los gaat laten. We gaan aan de slag met het lichaam. We gaan aan de slag met de mind. Je gaat je opnieuw verbinden met jouw authentieke zelf. 

Laat je niet alleen inspireren door video’s maar integreer het ook door de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. 

Ik wil je maximaal helpen… maar wil jij jezelf ook maximaal helpen?

Gun jij jezelf dit?

Vertrouw, wees er ook bij op 11-01 om 11:11 en start 2020 op jouw allerhoogste vibratie!! 🙌✨

Reserveer nu jouw plek: https://mathijsbos.com/transformatie-event/ 

Een nieuw jaar, een nieuw start, een nieuwe versie van jou! 

Veel liefde,

Mathijs, Corona en het team

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Reactie plaatsen