Wat is tantra?

'Lynn, wil jij misschien iets delen over wat tantra jou gebracht heeft? Wat vragen beantwoorden?''

Boem… die komt binnen, want de meesten weten helemaal niet dat ik me daarin verdiep. Wat zullen mensen wel niet denken? Zullen ze me in een hokje plaatsen? En wat vind ik er eigenlijk van dat ik überhaupt nog bezig ben met wat anderen van me denken? 

Een rollercoaster van gedachten en emoties kwam op gang… waarna ik maar één mogelijk antwoord voelde: zielseerlijk zijn, delen wat het met me doet, en dan mijn hart laten spreken. Wat een prachtige mogelijkheid om weer een stapje buiten mijn comfortzone te zetten, want ja, het heeft me de afgelopen periode heel veel gebracht, en ja dat gun ik anderen ook.

Dus bij deze… daar gaan we…

Uit mijn comfortzone… in de verbinding…
Wat is tantra?

Wanneer ik met mensen deel dat ik een tantra retreat ga doen, denken velen direct aan een schemerachtige ruimte met onbekende mensen waarbij alles om seks draait. En als jij een van de mensen bent die dit ook denkt, dan heb je het mis...

Voor mij staat niet seksualiteit, maar oprechte verbinding, bewustzijn en heling centraal. Natuurlijk bestaat er zoiets als seksuele energie, en dat is een prachtige tool om een hogere staat van bewustzijn te bereiken, maar dit is niet de enige weg, of de belangrijkste manier om tantra te beoefenen.

In tantra focussen we op het idee dat niets bestaat wat niet ‘divine’ is, dat alles samenhangt en een manifestatie is van de ‘divine energy’ uit het universum.

Nu vind je me vast heel zweverig klinken, maar volg mijn gedachtegang even met me mee. Iedereen kent wel de mannelijke en vrouwelijke energie, de zon en de maan, dag en nacht, en het leven en de dood. Allemaal dingen die tegengesteld aan elkaar lijken te zijn, maar samen een nooit-eindigende cyclus vormen die ons in balans houdt.

In tantra noemen we dit de energie van Shiva en Shakti. Deze energieën lijken tegengesteld te zijn, maar zijn in werkelijkheid zijdes van één en dezelfde munt. In tantra zeggen we dan ook dat als je de werkelijkheid écht begrijpt, je ziet dat dualiteit niet bestaat, maar alles één is.

In een tantra retreat mag je gaan voelen wat dit voor jou betekent. Kan je dat accepteren? Dat je niets meer of minder bent dan pure liefde, divine energy from the universe?

Als je dit gegeven volledig kunt omarmen, dit er volledig kunt laten zijn, en je oude overtuigingen los kan laten door je bewustzijn te vergroten, dan kun je jezelf letterlijk bevrijden.


Dat is precies wat tantra is.

💥 Tan = expansie – Tra = bevrijding 💥


De vraag is dus niet of je begrijpt wat tantra is. De vraag is of je het wilt ervaren, of je je hoofd los kunt laten en met je hart kunt voelen wie je werkelijk bent.


➡️ Puur vanuit je essentie leven, dat is voor mij tantra in zijn meest pure vorm.🌟 Wat kan tantra mij brengen?

Tantra is gebaseerd op ervaringen en toewijding. We kunnen onze ‘divine nature’ niet ervaren met ons hoofd, dit doe je met je hart, je lichaam, je zintuigen, je emoties.


Geef je over aan deze nieuwe manieren van ervaren en het vergroten van je bewustzijn.

Heb de moed en toewijding om volledig ja te zeggen tegen het leven en al zijn vormen van expressie.


Of je nu blij, boos of verdrietig bent.

Of je nu schaamte, schuld, liefde, compassie of dankbaarheid voelt.

Laat het er zijn. Ervaar het volledig, voel de eenheid.


Alleen dan zul je de bevrijding voelen, zul je ervaren wat leven vanuit je ware essentie betekent en waarom iedereen die dit pad van zelfrealisatie ooit heeft bewandeld, niet meer terug wil.


Heel praktisch gezien, heeft het mij gebracht dat ik mijn ware essentie heb leren kennen, fysieke en emotionele blokkades heb mogen helen, meer in het nu leef, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde heb, mijn bewustzijn heb mogen vergroten, meer balans heb in mijn mannelijke en vrouwelijke energie en meer liefde voor mezelf, mijn partner en anderen kan voelen.


Ik heb geleerd dat mijn seksuele energie mijn creatiekracht is, dat ik het kan inzetten om zoveel mooie manifestaties de wereld in te helpen, en dat het een manier is om de weg naar binnen te verkennen, op mijn manier, zoals het goed voelt voor mij.


Ik gun jou deze ervaring ook, leven vanuit je hart, zielseerlijk, los van oude patronen, blokkades en herinneringen, in het hier en nu, puur vanuit je ware essentie, in volledige connectie met jezelf.🌟 Waarom zou ik een tantra retreat bij Mathijs doen?

Ik heb mijn eerste (en nog een aantal volgende) tantrische reis/reizen bij Mathijs mogen beleven. Hij biedt een prachtige, maar belangrijker nog, een heel veilige omgeving om tantra te ervaren.


In diverse ceremonies met cacao, adem- en lichaamswerk, zielseerlijke sharings, verbindende oefeningen, dans en meditaties, vindt iedereen de perfecte elementen die passen bij zijn of haar tantrische reis, de reis naar jezelf, jouw ware essentie.


Hij zorgt ervoor dat je je helemaal welkom voelt, met alles wat er is.


Niets hoeft, jij geeft jouw grenzen aan en voelt wat jij nodig hebt in elk moment. Laat alles los. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent, jij mag er zijn met alles wat je op dat moment voelt. Of dat nu boosheid, verdriet, vreugde of dankbaarheid is.


Mathijs en zijn team zorgen ervoor dat je je echt gedragen voelt op een reis die jij alleen zelf kunt maken, maar dan wel in de meest veilige, liefdevolle en verbindende bedding die je je kunt voorstellen.


Ik was sceptisch toen ik voor het eerst hoorde over tantra, misschien hoorde ik wel bij die mensen die dachten dat het alleen om seks draaide, maar door de prachtige tantrische reizen die ik bij Mathijs heb mogen ervaren, weet ik nu dat het veel meer dan dat is. Het is voor mij dé manier om bij mezelf te komen, mijn ware zelf, iemand die ik voorheen nog niet ontmoet had.


Ik voel me vrij en dat gun ik jou ook. Ik hoop je dan ook snel een keer te mogen ontmoeten, misschien wel tijdens jouw persoonlijke, tantrische reis, al dan niet bij Mathijs Bos.


🔥 “Tantra is a pathway, not to sexual ecstasy, but to personal healing and fulfillment.” 🔥 Minder weergeven


Bovenstaande tekst is geschreven door Lynn Walsemann. De originele post staat op Facebook.


..........


Ter info: Er zijn op dit moment nog 6 plekken vrij voor het Tantric Healing Retreat van 20 t/m 22 mei. Stuur een mail naar service@ikleefvrij.nl voor alle aanvullende info. Alles is welkom. Echt een bevrijdend cadeau aan jezelf!ACTIE 1 FEESTMAAND: 50 % korting op het eerstvolgende Tantric Healing Retreat

Het vorige (sold out) tantric healing retreat in januari steeg boven ieders verwachtingen uit!! Na 3 intens rijke dagen wilde echt geen één persoon naar huis.


Enkele woorden achteraf:

‘’Compleet’’

‘’Absolutely magical and life-changing!’’

‘’Bevrijdend’’


Kim Rietvink boekte de luxe optie met haar partner en dit is wat zij achteraf schreef over haar ervaring:

‘’Een diepgaand weekend met voor mij echt overgave aan de divine energy. Tijd voor mezelf. Om te verbinden met mezelf en gelijkgestemden. Op een prachtige plek in een hele veilige setting. Dankzij de veilige setting ‘sacred space’ voelde ik het vertrouwen om een grote transformatie door te gaan die me heel veel heeft gebracht. Ontzettend veel ruimte voor persoonlijke begeleiding dankzij jouw team.’’


VRAAG: Mathijs, je zegt dat er voor jou een wereld voor en na tantra bestaat.

Kun je iets specifieker zijn. Wat heeft Tantra jou zelf allemaal gebracht?


ANTWOORD:

OEFFFF!!!! Eerlijk gezegd alles waar ik altijd zo naar heb verlangd, namelijk;

> Ontmoeten van het goddelijke, nu zonder bijna-doodervaring of plant medicijn.

> Urenlang vrijen, zonder middelen en/of kater achteraf. Geen 1 vrijpartij is trouwens meer hetzelfde, altijd diep, magisch en verbonden met alles.

> In het nu zijn, voorbij verwachtingen, controle en resultaten.

> Veel diepere meditaties, reizen naar andere werelden, ontvangen van downloads.

> Helen van fysieke en emotionele blokkades, taboes, schuld, schaamte.

> Vergroten bewustzijn, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

> HEEELEMAAL JEZELF KUNNEN ZIJN. Met diepe liefde voor het leven zelf.

> Nog veel meer.. maar bovenstaande kwam als eerste in me op.


Zelf ben ik eerst een periode nieuwsgierig geweest naar het ontdekken van tantra maar iets heeft me heel lang tegengehouden.


Maar toen ik drie jaar geleden de betekenis hoorde..


Tantra (Sanskriet: tan = expansie; tra = bevrijding) was ik om!


Jezelf niet langer klein houden en helemaal in je grootsheid stappen wil je toch??!!


Voel jij ook een verlangen naar het belichamen van je divine / goddelijke zelf?


Samen nieuwe werelden verkennen…


Oude blokkades transformeren…


Leren om zowel je mannelijke als vrouwelijke energie te laten stromen...


Tantrisch verbinden door het beoefenen van praktische oefeningen…


Wil je meer in het nu zijn en je verbonden voelen met je essentie?


Een magisch seksleven….? 😉


Heeeeeelemaal de stromende, vrije, verbonden, energieke, aantrekkelijke, goddelijke versie van jezelf zijn?


VRAAG: Voor wie is dit retreat?

ANTWOORD: Voor wakkere mannen en vrouwen die alles uit zichzelf en dit mystieke leven willen halen. Voor zowel singles als stellen.


YES!! Er is nu nog plek voor de reis van 20 t/m 22 mei 2022.


En zoals je hebt kunnen lezen... geven we vanwege 7,5 jaar transformatie coaching, alleen op deze editie.... 50% korting!!!! 🎉


Tijdens deze 3 daagse transformatie reis zijn we te gast op het bosachtige privé terrein bij Avani, gelegen in het plaatsje Helvoirt. (Brabant)


Voel je de energie stromen…?


Stuur dan een mail met ‘info’ en ontvang alle aanvullende informatie in een pdf die ik je persoonlijk stuur. Vandaag en morgen gaan de allerlaatste plekken de deur uit met 50% korting.

Deelnemen aan dit levensveranderende retreat kan nu al vanaf 225 euro, ex btw. 😍


Let’s unite…


WE ARE LOVE

WE ARE ONE!


TOGETHER WE RISE!!!


Oneindige liefde,

Mathijs & het TANTRIC HEALING RETREAT TEAM

 

Over de schrijver
Eeuwige student van het leven en mijn missie hier op aarde is om 1 miljoen mensen te helpen naar een leven in ultieme vrijheid!
Reactie plaatsen